Форум программистов
 

Восстановите пароль или Зарегистрируйтесь на форуме, о проблемах и с заказом рекламы пишите сюда - alarforum@yandex.ru, проверяйте папку спам!

Вернуться   Форум программистов > IT форум > Помощь студентам
Регистрация

Восстановить пароль
Повторная активизация e-mail

Купить рекламу на форуме - 42 тыс руб за месяц

Ответ
 
Опции темы Поиск в этой теме
Старый 04.11.2008, 02:28   #1
Destiny_2008
Пользователь
 
Регистрация: 04.11.2008
Сообщений: 11
Печаль задачки. помогите решить (С++)

1. Стандартна частина (Standard Part)
a) Форматування консольного виведення даних
• Зчитати з клавіатури фактичні дані для таблиці, відповідної індивідуальному варіанту (всі числові значення).
• Вивести на екран монітора таблицю відповідно зазначеному нижче зразку, використовуючи можливості форматування виведення мови С++ (див. Додаток 1). Назва та примітки до таблиці також повинні бути включені в результат виведення програми.










‹‹перехід до варіантів завдань››
‹‹перехід до Додатку 1››

2. Комплексна частина (Complex Part)
• Реалізувати діалогове меню у вигляді набору символів та відповідних їм діям. За допомогою даного меню користувач програми повинен мати можливість обрати однин з наступних варіантів:
(a) – ініціалізувати дані студентів значеннями по замовчуванню
(b) – ввести дані всіх студентів
(c) – ввести дані студента
(d) – зчитати дані студентів з текстового файлу
(e) – вивести на екран дані групи студентів
(f) – вивести на екран дані студента
(g) – записати дані студентів у файл
(q) – вихід з програми
• У випадку вибору пункту меню (а) – всі атрибути всіх студентів ініціалізуються відповідними значеннями по замовчуванню для них.
• Після виконання вибраної дії програма має пропонувати користувачу виконати подальшу дію з вказаного списку або завершити виконання програми (q - exit).
• Завершення виконання програми відбувається лише після вибору користувачем відповідного пункту діалогового меню.
• Текстовий діалог при ініціалізації даних, виведення даних студентів на екран чи в файл має бути реалізований із застосуванням форматованого виведення даних та відповідати зразкам завдань і вимогам викладача.
• У випадку вибору пункту (d) – користувач додатково вводить шлях до файлу та його ім'я. Формат текстового файлу для зчитування даних студентів описаний в додатку 2.
• Виведення на екран монітора даних обраного студента (користувач вказує номер студента по порядку) має відповідати зразку:




• Виведення на екран монітора даних всіх студентів групи має відповідати зразку:







• Для можливості подальшої роботи зі збереженими даними студентів, формат файлу при записі даних в файл має точно відповідати формату для зчитування.
‹‹перехід до Додатку 2››
PS:
a. Всі пункти меню реалізовуються по-черзі. З метою тестування певного етапу виконання програми слід для нереалізованих пунктів меню поставити "заглушки" – не виконувати ніяких дій у випадку вибору такої дії користувачем. Натомість можна вивести на екран монітора текстове повідомлення та вказати, що даний пункт меню ще не реалізований.
b. При виконані програми у тестовому режимі та для створення файлу виконуваного коду лабораторної роботи (*.exe) необхідно встановити кількість студентів групи значенням 2. Відповідно до цього для тестування програми необхідно створити текстовий файл зазначеного нижче формату з даними лише про 2 студентів
c. У випадку необхідності використання незмінних у програмі текстових та числових значень (кількість студентів у групі, значення по замовчуванню і т.д.) обов'язково використовувати іменовані константи мови С++.
Destiny_2008 вне форума Ответить с цитированием
Старый 04.11.2008, 03:33   #2
Saniok
Символ Добра
Пользователь
 
Аватар для Saniok
 
Регистрация: 27.09.2007
Сообщений: 22
По умолчанию

Образцы невидно...
Saniok вне форума Ответить с цитированием
Старый 04.11.2008, 10:42   #3
Destiny_2008
Пользователь
 
Регистрация: 04.11.2008
Сообщений: 11
По умолчанию

Некоторые виды антилоп
Назва Группа Место расположения Популяция
Джейран A Азия 30000
Гну B Африка 560000
Бейза H Африка 2500
Группы: А - действительные антилопы, B - коровьячие антилопы, H - другие антилопы
Destiny_2008 вне форума Ответить с цитированием
Старый 04.11.2008, 10:43   #4
Destiny_2008
Пользователь
 
Регистрация: 04.11.2008
Сообщений: 11
По умолчанию

Прикол в том, что даные русским языком не воспринимаются!
Destiny_2008 вне форума Ответить с цитированием
Старый 03.12.2008, 20:07   #5
Сержык
Новичок
Джуниор
 
Регистрация: 03.12.2008
Сообщений: 2
Вопрос Помогите

задача не поддается моему уму!
Проект «Продажа семян»
Задание: Разработать базу данных фирмы «Калина», занимающуюся продажей семян. Клиентами фирмы являются сельскохозяйственные мероприятия, частные организации, государственные учреждения, частные лица и др. В базе данных должны содержаться 3 таблицы: «ЗАКАЗЫ» (номер заказа, код клиента, код товара, количество и дата поставки); «КЛИЕНТЫ» (код клиента, наименование клиента, адрес клиента); «ТОВАРЫ» (код товара, название товара, цена товара). Из таблицы ЗАКАЗЫ можно получить полную информацию о конкретном заказе, вести учёт и анализировать деятельность фирмы.
a) Осуществите подстановку значений в поле «Код товара» таблицы «заказы» из таблицы «Товары».
b) Создайте форму «Приём заказа» для ввода и редактирования данных о заказах.
c) Создайте форму «Учёт товара» для ввода, редактирования, поиска, просмотра и удаления записей из таблицы «ТОВАРЫ».
d) Создайте простой запрос, включающий следующие поля: номер заказа, наименование клиента, адрес клиента, название товары, цена товара, дата поставки, количество.
e) Создайте запрос на выборку, отобразив в нём поля: код продукта, цена товара, название товара и вычисляемое поле – общая стоимость товара.
f) Создайте запрос «Нужный товар», формирующий информацию по определённому товару.
g) Создайте запрос «Нужный месяц», формирующий информацию по определённому месяцу.
h) Создайте запрос «Диапазон цен товаров», формирующий информацию по товарам, цена которых удовлетворят определённому диапазону цен.
i) Создайте отчёт «По заказам», включив в него совокупную информацию из трёх таблиц, выполнив итоги по одному из полей.
j) Создайте кнопочную форму «Данные по фирме «Калина», включив в неё 3 таблицы, запросы, отчёты и макросы.
k) Создайте макрос, чтобы при его запроске окно базы данных автаматически было свернуто, помещено в левый нижний угол экрана и открылась кнопочная форма.
Ахтунг блин!
Сержык вне форума Ответить с цитированием
Старый 03.12.2008, 20:08   #6
Сержык
Новичок
Джуниор
 
Регистрация: 03.12.2008
Сообщений: 2
По умолчанию

кто может,помогите,очень надо)))
Ахтунг блин!
Сержык вне форума Ответить с цитированием
Ответ


Купить рекламу на форуме - 42 тыс руб за месяц



Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Помогите решить 2 задачки,пожалуйста!!!!(С++) Студентка@ Помощь студентам 1 21.03.2008 18:28
Помогите решить 2 задачки на С++ KnDmPetr Фриланс 3 11.03.2008 00:15
Помогите решить 2 задачки! Venom Помощь студентам 12 25.06.2007 13:51