Форум программистов
 

Восстановите пароль или Зарегистрируйтесь на форуме, о проблемах и с заказом рекламы пишите сюда - alarforum@yandex.ru, проверяйте папку спам!

Вернуться   Форум программистов > IT форум > Помощь студентам
Регистрация

Восстановить пароль
Повторная активизация e-mail

Купить рекламу на форуме - 42 тыс руб за месяц

Ответ
 
Опции темы Поиск в этой теме
Старый 18.06.2008, 22:38   #1
Luchnik_666
Новичок
Джуниор
 
Аватар для Luchnik_666
 
Регистрация: 18.06.2008
Сообщений: 1
По умолчанию Помогите с Паскалем

1) Напишіть програму для визначення НСД трьох натуральних чисел.
2)Паромна переправа вміщує 6 автомобілів у 2 ряди. Вирішено завантажувати у кожному ряду тільки автомобілі однієї марки, розміщуючи їх у порядку збільшення ваги відносно носової частини. Розробити програму впорядкування автомобілів на паромі
3)Щоб відібрати найсильнішу команду з 5-ти чоловік на міжнародні змаганння по з’їданню апельсинів, десять приятелів розбилися по порядку на пари і визначили найобжерливішого з двох. Скільки апельсинів зможуть з’їсти на змаганнях члени збірної команди? Чи найсильніших гравців вибрали хлопці для своєї команди? А як Ви запропонували хлопцям це зробити?
Luchnik_666 вне форума Ответить с цитированием
Старый 19.06.2008, 12:54   #2
puporev
Старожил
 
Регистрация: 13.10.2007
Сообщений: 2,740
По умолчанию

1)
Код:
uses crt;
var a,b,c,d:word;
function NOD(m,n:integer):integer;
begin
while m<>n do
if m>n then m:=m-n else n:=n-m;
NOD:=m;
end;
begin
clrscr;
write('a=');readln(a);
write('b=');readln(b);
write('c=');readln(c);
writeln;
writeln('NOD(a,b,c)=',NOD(NOD(a,b),c));
readln
end.
puporev вне форума Ответить с цитированием
Ответ


Купить рекламу на форуме - 42 тыс руб за месяц



Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
С Паскалем помогите Panda Помощь студентам 4 17.06.2008 16:35
Помогите с паскалем Saaashka Помощь студентам 2 11.06.2008 11:03
помогите с паскалем faster Паскаль, Turbo Pascal, PascalABC.NET 3 28.04.2008 23:00
помогите с паскалем lyonya0111 Помощь студентам 12 22.01.2008 18:39