Форум программистов
 

Восстановите пароль или Зарегистрируйтесь на форуме, о проблемах и с заказом рекламы пишите сюда - alarforum@yandex.ru, проверяйте папку спам!

Вернуться   Форум программистов > Microsoft Office и VBA программирование > Microsoft Office Excel
Регистрация

Восстановить пароль
Повторная активизация e-mail

Купить рекламу на форуме - 42 тыс руб за месяц

Ответ
 
Опции темы Поиск в этой теме
Старый 12.11.2010, 12:10   #11
Extril
Пользователь
 
Регистрация: 08.11.2010
Сообщений: 33
По умолчанию

Посмотрел код макроса, и нигде не нашел ответа как заменить столбец поиска. Например, если мне понадобится осуществить поиск заполненных ячеек не в "I" , а другом столбце, например "D" и осуществить перенос всех строк по этому критерию поиска на лист "Закрытые"

Sub SetData()
r1 = 1
For Each sh In Sheets
If sh.Name <> "Закрытые" Then
With sh
For R = 2 To .Cells(.Rows.Count, 9).End(x1Up).Row
If .Cells(R, 9) <> "" Then
r1 = r1 + 1
.Rows(R).Cut Destination:=Sheets("Закрытые").Cel ls(r1, 1)
End If
Next
End With
End If
Next
End Sub
Вложения
Тип файла: rar Регуляторы.rar (19.6 Кб, 14 просмотров)
Extril вне форума Ответить с цитированием
Старый 12.11.2010, 12:17   #12
IgorGO
Новичок
СтарожилДжуниор
 
Аватар для IgorGO
 
Регистрация: 05.02.2008
Сообщений: 9,487
По умолчанию

If .Cells(R, 9) <> "" Then - вот это и есть сравнение. 9 - это 9-й столбец, он же столбец I, в файле это колонка "Результат".
D - это 4-й столбец.
Дерзайте!
Программисты - это люди, решающие проблемы, о существовании которых Вы не подозревали, методами, которых Вы не понимаете
IgorGO вне форума Ответить с цитированием
Старый 12.11.2010, 12:25   #13
Extril
Пользователь
 
Регистрация: 08.11.2010
Сообщений: 33
По умолчанию

Спасибо, а то пытался понять, а знаний не хватает
Extril вне форума Ответить с цитированием
Старый 22.11.2010, 13:05   #14
Sashah45
 
Регистрация: 22.11.2010
Сообщений: 9
По умолчанию

Доброго дня IgorGO. Потрібна ваша допомога. Потрібно макрос який копіював з 12 книг. Копіював строки в нову книгу, якщо в стовбці С текс співпадає.
Sashah45 вне форума Ответить с цитированием
Старый 22.11.2010, 13:50   #15
IgorGO
Новичок
СтарожилДжуниор
 
Аватар для IgorGO
 
Регистрация: 05.02.2008
Сообщений: 9,487
По умолчанию

Чудово!
Я мріяв про таке завдання. Мені забракло інформації аби відразу відіслати Вам готовий макрос, потрібні де-які уточнення. Пишіть мені особисто. В моєму профілі (закладка "связь", вибачайте цитую як написано) є інформація, як зі мною зв'язатися.
Программисты - это люди, решающие проблемы, о существовании которых Вы не подозревали, методами, которых Вы не понимаете
IgorGO вне форума Ответить с цитированием
Старый 23.11.2010, 10:18   #16
Sashah45
 
Регистрация: 22.11.2010
Сообщений: 9
По умолчанию

Не можу знайти рішення своєї задачі? Маю папку в якій будуть знаходитись 12 книг(пока10).
Всі однакові крім даних. Таблиця начинається з А26:АС26. Якщо дані в комірці стовпця С співпадають то ці стрічки копіювати в нову книгу. При можливості, якщо спів падань більше 3 виділяло. Буду дуже вдячний за допомогу.
Sashah45 вне форума Ответить с цитированием
Старый 23.11.2010, 11:18   #17
IgorGO
Новичок
СтарожилДжуниор
 
Аватар для IgorGO
 
Регистрация: 05.02.2008
Сообщений: 9,487
По умолчанию

А скільки закладок у книзі? з якою (чи з якими) з них працюємо?
Цитата:
Якщо дані в комірці стовпця С співпадають
співпадають з чим? з Вашими думками? курсом гривні до японської єни, чи з кількістю населення, що мешкає в Китайській провінції Синьдзян?
Цитата:
При можливості, якщо співпадань більше 3 виділяло
яким чином виділити? поставити позначку у певну комірку кожної із стрічок? поміти кольором? яким? яким кольором помітити наступне співпадання? об'єднати в групу?
Цитата:
Буду дуже вдячний за допомогу.
І я буду вдячний, якщо Ви приєднаєтесь до реалізації данного проекту.
Программисты - это люди, решающие проблемы, о существовании которых Вы не подозревали, методами, которых Вы не понимаете
IgorGO вне форума Ответить с цитированием
Старый 23.11.2010, 11:34   #18
Sashah45
 
Регистрация: 22.11.2010
Сообщений: 9
По умолчанию

В кожній книгі 2 закладки Registration та Report. Потрібно тільки Registration. Комірки в стовпці С містят текст на приклад "КТП-20", Потрібно копіювати всі строки, якщо текст в комірках стовпця С співпадає. Виділити думав кольором кожну групу різним.
Sashah45 вне форума Ответить с цитированием
Старый 23.11.2010, 14:43   #19
IgorGO
Новичок
СтарожилДжуниор
 
Аватар для IgorGO
 
Регистрация: 05.02.2008
Сообщений: 9,487
По умолчанию

ми ніби розуміємо один одного, але розмовляємо різними мовами.
що з чим порівнювати? розповісти можете? (у Вас в роду партизани були? поводитесь як на допиті, я в ролі гестапівця, воно мені потрібне?)

помічати різними кольорами - гарна думка, але: комп'ютер може розрізнити 16 млн. 581 тис. 375 кольорів. якщо їх задавати по черзі, то не розрізните потім оком Ви, якщо з якимось кроком, то потрібно розуміти (хоча б приблизно) скільки співпадінь може знатися, який крок задати. можно помічати через один жовтий, зелений, жовтий, зелений і відрізняются, і гарно і весело!
а взагалі, я би через один відмічав сіреньким. і різниця є і по очам не б'є.

як не розповісте, що з чим порівнювати - наше листування буде припинене одноосібно, з моєї сторони. як собі знаєте...
Программисты - это люди, решающие проблемы, о существовании которых Вы не подозревали, методами, которых Вы не понимаете
IgorGO вне форума Ответить с цитированием
Старый 23.11.2010, 15:57   #20
Sashah45
 
Регистрация: 22.11.2010
Сообщений: 9
По умолчанию

Вибачте, якщо я незрозуміло пояснив. Порівнювати потрібно комірки стовпця С.
Наприклад маем 3 файла Excel (їх буде до 12) кожин файл мае закладку Registration однакової структури. В цих файлах потрібно порівняти комірки стовпця С якщо текст співпадае (хочаб раз) тобто ідентичний. то ці строки копіювало в новий файл. А помітити через один сіреньким ваша ідея підходить найкраще. Результат повинен бути в новій книзі. Вибачте, що морочу вам голову.
Табл.
А26 В26 С26 .....АС26 якщо текст в стопці С текст однаковий С50=С56 то строки 50,56 копіювало в нову книгу. Співпадань більше 3 помітити.
Вложения
Тип файла: rar Приклад.rar (7.7 Кб, 7 просмотров)

Последний раз редактировалось Sashah45; 23.11.2010 в 17:32.
Sashah45 вне форума Ответить с цитированием
Ответ


Купить рекламу на форуме - 42 тыс руб за месяц



Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Макрос на сравнение и подсчет в первом столбце строк, и сумирование значений этих строк в другом столбце Shpr0T Microsoft Office Excel 8 30.08.2010 17:52
Макрос для переноса данных в виде таблицы из Excel в Word Jevgeni85 Microsoft Office Excel 2 25.08.2010 16:52
Макрос переноса строк на другой лист cargoline9 Microsoft Office Excel 11 15.12.2009 22:05
Проблема переноса строк из одного списка (Listbox) в другой. hip3r Win Api 4 13.10.2009 11:59