Форум программистов
 

Восстановите пароль или Зарегистрируйтесь на форуме, о проблемах и с заказом рекламы пишите сюда - alarforum@yandex.ru, проверяйте папку спам!

Вернуться   Форум программистов > Microsoft Office и VBA программирование > Microsoft Office Excel
Регистрация

Восстановить пароль
Повторная активизация e-mail

Купить рекламу на форуме - 42 тыс руб за месяц

Ответ
 
Опции темы Поиск в этой теме
Старый 24.11.2010, 15:46   #21
Sashah45
 
Регистрация: 22.11.2010
Сообщений: 9
По умолчанию

Наше листування припинене???
Sashah45 вне форума Ответить с цитированием
Старый 24.11.2010, 15:57   #22
IgorGO
Новичок
СтарожилДжуниор
 
Аватар для IgorGO
 
Регистрация: 05.02.2008
Сообщений: 9,487
По умолчанию

маю ще роботу...
дописую, буде Вам макрос, певно, що сьогодні
Программисты - это люди, решающие проблемы, о существовании которых Вы не подозревали, методами, которых Вы не понимаете
IgorGO вне форума Ответить с цитированием
Старый 24.11.2010, 16:08   #23
Sashah45
 
Регистрация: 22.11.2010
Сообщений: 9
По умолчанию

Щиро дякую Вам за відповідь обнадіїли.
Sashah45 вне форума Ответить с цитированием
Старый 24.11.2010, 16:40   #24
IgorGO
Новичок
СтарожилДжуниор
 
Аватар для IgorGO
 
Регистрация: 05.02.2008
Сообщений: 9,487
По умолчанию

правила використання наступні:
1.складаєте всі файли, що необхідно обробити в якусь одну теку (folder). все непотрібне звідти видаляєте. будуть опрацьовані всі "*.xls*"-файли
2.туди ж покладіть причеплений до цього повідомлення файл RunAll.xlsm.
3.відкриваєте RunAll.xlsm, тисніть кнопку "Б А Н З А Й ! ! !"

Вхідні файли лише перегляддаються. ніякі дані в них не вноситься. результат обробки в файлі RunAll.xlsm.
Вложения
Тип файла: rar RunAll.rar (17.6 Кб, 8 просмотров)
Программисты - это люди, решающие проблемы, о существовании которых Вы не подозревали, методами, которых Вы не понимаете
IgorGO вне форума Ответить с цитированием
Старый 24.11.2010, 16:52   #25
Sashah45
 
Регистрация: 22.11.2010
Сообщений: 9
По умолчанию

"Конвертеру не удалось сохранить файл" при відкриті файлу. Можливо це тому що в мене 2002 ексель стоїть.
Sashah45 вне форума Ответить с цитированием
Старый 24.11.2010, 17:08   #26
IgorGO
Новичок
СтарожилДжуниор
 
Аватар для IgorGO
 
Регистрация: 05.02.2008
Сообщений: 9,487
По умолчанию

тримайте...
Вложения
Тип файла: rar RunAll.rar (15.7 Кб, 13 просмотров)
Программисты - это люди, решающие проблемы, о существовании которых Вы не подозревали, методами, которых Вы не понимаете
IgorGO вне форума Ответить с цитированием
Старый 24.11.2010, 17:58   #27
Sashah45
 
Регистрация: 22.11.2010
Сообщений: 9
По умолчанию

Щиро дякую за макрос, дуже допомогли. Дякую!!! Не пощитайте нахабним. А можна щоб копіювало шапку таблиці в результат?В файлах шапка знаходиться в A21:АС21;А25:АС25 І усунути вискакуе "Перемещаемая или копируваная формула содержит имя "маркер" которое уже имеится на листе чтобы использовать нажмите да " таке ж з іменем "Tup" потрібно разів надцять натиснути на кнопку ДА.

Последний раз редактировалось Sashah45; 24.11.2010 в 18:02.
Sashah45 вне форума Ответить с цитированием
Старый 24.11.2010, 18:31   #28
IgorGO
Новичок
СтарожилДжуниор
 
Аватар для IgorGO
 
Регистрация: 05.02.2008
Сообщений: 9,487
По умолчанию

Цитата:
потрібно разів надцять натиснути на кнопку ДА
замініть: (в коді цей рядок зустрічається 2 рази, обидва замініть)
fnd.EntireRow.Copy Destination:=Cells(R, 1): R = R + 1
на:
fnd.EntireRow.Copy: Cells(R, 1).PasteSpecial Paste:=xlPasteValues: R = R + 1
має допомогти.
а решта тільки за гроші... хоча і останнє доповнення заощадить Вам нервів, а мені могло зігріти кишеню якоюсь банкнотою з потретом молодого Кобзаря.
я багато разів перепитував з чим матиму справу, прямих запитань не було але мене цікавило чи є таблиць шапка, з якого рядка починаются дані, дані переносити з збереженням форматів, наявність формул і таке інше, для Вас це все зрозуміло, а для мене аж ніяк, бо Ви бачили ці таблиці, а я ні.
Программисты - это люди, решающие проблемы, о существовании которых Вы не подозревали, методами, которых Вы не понимаете
IgorGO вне форума Ответить с цитированием
Старый 25.11.2010, 11:02   #29
Sashah45
 
Регистрация: 22.11.2010
Сообщений: 9
По умолчанию

Можна Кобзаря відіслати на рахунок моб.тел.?
Мої дані ICQ 582910302
Sashah45 вне форума Ответить с цитированием
Старый 17.01.2011, 11:27   #30
Extril
Пользователь
 
Регистрация: 08.11.2010
Сообщений: 33
По умолчанию

Возвращаясь в раней переписке, хочу уточнить следующей вопрос, как сделать так, чтобы при нажатии кнопки "Банзай" в листе "макро-Регион" добавляемые записи, именно добавлялись, а не затирали (обновляя) ранее скопированные с других листов
Extril вне форума Ответить с цитированием
Ответ


Купить рекламу на форуме - 42 тыс руб за месяц



Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Макрос на сравнение и подсчет в первом столбце строк, и сумирование значений этих строк в другом столбце Shpr0T Microsoft Office Excel 8 30.08.2010 17:52
Макрос для переноса данных в виде таблицы из Excel в Word Jevgeni85 Microsoft Office Excel 2 25.08.2010 16:52
Макрос переноса строк на другой лист cargoline9 Microsoft Office Excel 11 15.12.2009 22:05
Проблема переноса строк из одного списка (Listbox) в другой. hip3r Win Api 4 13.10.2009 11:59